Ο τρόπος που διαμορφώνουμε το σπίτι μας λέει κάτι για τον εαυτό μας και τη διάθεσή μας. Δεν εξοπλίζουμε απλώς το σπίτι μας, αλλά διαμορφώνουμε μια στάση ζωής, η οποία εκφράζεται κατά τη διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού μας προ πάντων με την επιλογή χρωμάτων.Έτσι, τα προϊόντα μας διακρίνονται σε πέντε αισθησιακές χρωματικές ποικιλίες, που αντικατοπρίζουν μια συγκεκριμένη διάθεση. Είτε επιθυμείτε τόνους ψυχρούς, είτε ζωηρούς, αισθησιακούς, έντονους ή αστικούς, στο πνεύμα της πόλης: κάθε δάπεδο laminate της ter Hürne βασίζεται σε μια ξεχωριστή ιδέα. Από την τέλεια και πιστή απεικόνιση της φύσης ως την εκφραστική της ερμηνεία - Θα ανακαλύψετε οπτικές και τύπους, που σε συνδυασμό με τις αισθητές δομές των δαπέδων αποπνέουν μια γνησιότητα και καθίστανται ασύγκριτης αξίας.

BREEZE LINE - Σκανδιναβική Φρεσκαδα

Το σκανδιναβικό σκηνικό είναι ήρεμο και ταυτόχρονα μεταδίδει μια χαρά για τη ζωή, η οποία ανοίγει δρόμο μέσα από τις μεγάλες νύχτες του χειμώνα: Δωμάτια που τα λούζει το φως, απαλές, ανοιχτόχρωμες παστέλ αποχρώσεις, κυανά και λευκά χρώματα και απαλά σχήματα διαμορφώνουν αυτό το αίσθημα ζωντάνιας. Λιτό και ειλικρινές, διαχρονικό, απλό και πρακτικό το σκανδιναβικό στυλ ξεδιπλώνει την αναζωογονητική ελαφρότητά του. Όποιος επιλέγει αυτό το στυλ αναζητά την ηρεμία και την ησυχία, θέλει να συγκεντρώνει δυνάμεις, είναι ισορρο πημένος και κομψός.Οι ανοιχτόχρωμες, ψυχρές αποχρώσεις των ντεκόρ BREEZE LINE δένουν απόλυτα φυσικά με τις σκανδιναβικές αποχρώσεις του λευκού-γκρι-μπλε και θέτουν τη δική τους σφραγίδα σε αυτή τη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα.

VITALITY LINE - Φυσική Ζωντάνια

Η σειρά «Φυσική Ζωντάνια» συνδέεται κυριολεκτικά με τη γη και τη μητέρα φύση. Το λιτό, πρακτικό στυλ ρουστικάλ, τα απαλά φυσικά χρώματα, αλλά και οι χαρούμενες, έντονες αποχρώσεις - μπορντό ή ζωντανό πράσινο - σηματοδοτούν αυτόν τον κόσμο. Είτε λιτό είτε ρομαντικά παιχνιδιάρικο - το σκηνικό αυτό ακτινοβολεί πάντοτε ζεστασιά, αρμονία και χαρά. Το στυλ αυτό το επιλέγουν άνθρωποι που συνδέονται βαθιά με τη φύση, που είναι ειλικρινείς και αυθεντικοί, αλλά ταυτόχρονα ονειροπόλοι και ιδεαλιστές. Δεν κυνηγούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, παρά ηρεμούν στο δικό τους κόσμο.Τα απαλά, ζεστά χρώματα καθώς και τα φυσικά γοητευτικά ντεκόρ της σειράς VITALI TY LINE συμπληρώνουν με τέλειο τρόπο αυτόν τον απλό τρόπο ζωής.

CHARM LINE - Αισθησιακή κομψότητα

Η σειρά «Αισθησιακή Κομψότητα» αποπνέει αισθησιασμό και αισιοδοξία, με μια γερή δόση ρομαντισμού. Εδώ κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου - έντονες ή σε παστέλ τόνους. Στο στυλ αυτό κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί στην εντέλεια. Κλασικό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, το στυλ αυτό περιλαμβάνει λουλουδάτα ντεκόρ, συνεχόμενες ενώσεις, απαλές φόρμες και αρώματα. Οι λάτρεις αυτού στυλ είναι άνθρωποι συναισθηματικοί, τακτικοί, διακριτικοί, στοργικοί και σαγηνευτικοί.Οι βαθιές και ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου της σειράς CHARM LINE δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό αυτής της στάσης ζωής.

COURAGE LINE - Διακριτική Υπεροχή

Η σειρά «Διακριτική Υπεροχή» αποτελείται από αντιθετικά στοιχεία. Διακρίνεται από έντονα χρώματα,
όπως το μαύρο, το μπεζ και το καφέ. Κλασικό και εκλεπτυσμένο, το στυλ αυτό αποπνέει έναν αέρα υπεροχής και ευζωίας. Το στυλ αυτό το επιλέγουν άνθρωποι που αγαπούν τις απολαύσεις, που ξέρουν τι θέλουν και θέτουν τη δική τους σφραγίδα - άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα, ισχυροί και δραστήριοι. Αναμφισβήτητα, τα χρώματα και τα ντεκόρ της σειράς COURAGE LINE τονίζουν αυτό το έντονο στυλ.

CITY LINE - Με το πνεύμα της πόλης

Η σειρά «Με το πνεύμα της πόλης» αντικατοπτρίζει τη διακριτική αυτοποπεποίθηση μιας μητρόπολης. Το στυλ αυτό κάνει μια σαφή δήλωση: η γραμμική λιτότητα σημαίνει μοντέρνα, πρωτοποριακή ατμόσφαιρα. Οι κομψοί τόνοι του γκρι με τις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις δεν απαντώνται μόνο σε ευάερα loft ή κατοικίες κυβικού σχεδιασμού. Τα ντεκόρ της σειράς CITY LINE δημιουργούν το περιβάλλον για μια νέα οικιστική κουλτούρα, η οποία δίνει άπλετο χώρο στην τέχνη και τη δημιουργικότητα.