Άνθρωποι με επιθυμίες και οράματα, πολύπλευροι, που υποστηρίζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους και επιδεικνύουν έναν ειλικρινή και έντιμο χαρακτήρα. Αυτό εκφράζεται και στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνουν το περιβάλλον τους. Η ζωή κάθε μεμονωμένου ανθρώπου είναι χαρακτηριστική και πολύπλευρη, ωστόσο όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό: εμπνέονται και παρακινούνται από τα χρώματα.Για αυτό το λόγο, τα προϊόντα μας διακρίνονται σε τέσσερις χρωματικές ποικιλίες, κάθε μία από τις οποίες αντικατοπτρίζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα: φωτεινό & φυσικό, μπεζ-καφέ & φιλικό, κόκκινο-καφέ & ζεστό ή σκούρο & δυναμικό. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας μπορείτε να βρείτε εύκολα και διαισθητικά το δικό σας δάπεδο.

Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε και θα αντλήσετε έμπνευση από τα προϊόντα μας.

PURE COLLECTION

Η σειρά PURE COLLECTION απευθύνεται σε ανθρώπους ειλικρινείς, που πορεύονται στον κόσμο με τα μάτια ανοιχτά και ενεργούν με διορατικό τρόπο. Αγαπούν τους ευάερους και ανοιχτούς χώρους, που χαρακτηρίζονται ταυτόχρονα από καθαρότητα και λειτουργικότητα. Τα ξύλινα δάπεδα από δρυ ή μελιά με λευκή πατίνα εκφράζουν αυτό το απλό στυλ ζωής.

BRIGHT COLLECTION

Δραστήριοι και ενθουσιώδεις με ό,τι καταπιάνονται. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας αυτών των ανθρώπων διακρίνεται από το δέσιμο με τον τόπο και τη φύση. Ένα ζεστό κυριακάτικο πρωινό με φίλους, μια καλοκαιρινή περιπλάνηση – αυτή η χαρούμενη διάθεση αντικατοπτρίζεται στα φιλικά, φυσικά χρώματα της σειράς BRIGHT COLLECTION.

SENSUAL COLLECTION

Ζήστε με πάθος! Η σειρά SENSUAL COLLECTION είναι ρομαντική και αισθησιακή. Αρμονικές διατάξεις και αισθησιακές αποχρώσεις διαμορφώνουν τον κόσμο αυτών των ευαίσθητων, συναισθηματικών ανθρώπων. Στις ζεστές χρωματικές ποικιλίες που κυμαίνονται μεταξύ απαλού κόκκινου και καφέ αντικατοπτρίζονται οι επιθυμίες και τα όνειρά τους.

STRAIGHT COLLECTION

Το εκλεπτυσμένο στυλ και η υπεροχή βρίσκουν έκφραση στη σειρά STRAIGHT COLLECTION. Στο περιβάλλον των κομψών, σκούρων και γεμάτων αντιθέσεων ειδών ξύλου της σειράς ζουν άνθρωποι ικανοί, με αυτοπεποίθηση και όραμα. Οι φίνες επιφάνειες αναδεικνύουν την υπεροχή και την εκφραστικότητα που χαρακτηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους.