Τεχνοτροπία Celleste
Τεχνοτροπία Celleste

Διακοσμητικό χρώμα τοίχων σε ανοιχτόχρωμες κατά προτίμηση αποχρώσεις με συνθέσεις από σκιές και σύννεφα.Με την χρήση σπάτουλας τεχνοτροπίας αποδίδεται με ιδιαίτερη επιτυχία η όψη μαρμάρινης επιφάνειας κυρίως όταν χρησιμοποιούνται παραπάνω από μια αποχρώσεις.

Τεχνοτροπία Sabbioso
Τεχνοτροπία Sabbioso

Διακοσμητικό χρώμα όπου το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί αίσθηση διάσκορπης λαμπερής άμμου. Εφαρμόζεται σε εσωτερική επιφάνεια διαθέτοντας χρωματολόγιο απεριόριστων αποχρώσεων.

Τεχνοτροπία Perla
Τεχνοτροπία Perla

Τεχνοτροπία τοίχου που γλιστράει στο χέρι και εφαρμόζεται πολύ εύκολα. Εντυπωσιακό διακοσμητικό εφέ με τελικό αποτέλεσμα satine που προσδίδει πολυτέλεια στους εσωτερικούς τοίχους κατοικιών ξενοδοχείων και άλλων χώρων.

Τεχνοτροπία Effesto
Τεχνοτροπία Effesto

Τεχνοτροπία σε συνδυασμό 2 υλικών με τελική εμφάνιση χρώμα που δημιουργεί αντανακλάσεις και συγχρόνος προσδίδει στην αφή την αίσθηση του σαγρέ. Χρησιμοποιείται σε κάθε είδους επιφάνεια τοίχου, επίπλου, κουφώματος, μετάλλων κτλ.

Τεχνοτροπία Brillante
Τεχνοτροπία Brillante

Χρώμα τεχνοτροπίας για εσωτερική και εξωτερική χρήση με μεταλλικές αντανακλάσεις που δημιουργούν κλίμα υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας. Κατάλληλη τόσο για μεταλλικές επιφάνειες όσο και για επιφάνειες τοίχων. Κάγκελα σε εσωτερικές σκάλες, πόρτες ασανσέρ αλλά και περιφράξεις κήπων σε μονοκατοικίες μετατρέπονται από ουδέτερα στοιχεία σε παρεμβάσεις με έντονη διακοσμητική διάθεση.

Τεχνοτροπία Leggenda
Τεχνοτροπία Leggenda

Τεχνοτροπία βαψίματος τοίχου αλλά και τεχνοτροπία τζακιού που εφαρμόζεται κυρίως πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο κατά προτίμηση λευκό ή μπεζ. Η σαγρέ επιφάνεια και το τελικό οπτικό αποτέλεσμα δίνει εικόνα τοίχων παλαιάς κατοικίας.

1 2 >